Tama atamai ma peni 3d a'oa'o tusi

Ua fuafua Saina e fa'ata'ita'i tekinolosi lomitusi 3D mo le fausiaina i luga o le masina

fasf3

O loʻo fuafua Saina e suʻesuʻe le faʻaogaina o le faʻaogaina o tekonolosi 3D e fausia ai fale i luga o le masina, faʻaaogaina lana polokalame suʻesuʻe masina.

Fai mai Wu Weiren, o le saienitisi sili o Saina National Space Administration, o le a faia e le Chang'e-8 suʻesuʻega i luga o le nofoaga o le siosiomaga o le masina ma minerale, ma suʻesuʻeina le faʻaogaina o tekinolosi faʻapitoa e pei o le 3D lomitusi.Ua fa'ailoa mai i tala fou e mafai ona fa'aogaina le lomitusi 3D i luga o le fa'afanua.

"Afai tatou te mananaʻo e tumau i le masina mo se taimi umi, tatou te manaʻomia le faʻaogaina o mea o loʻo maua i luga o le masina e faʻavae ai se nofoaga," o le tala lea a Wu.

Ua lipotia mai, o le tele o iunivesite i totonu o le atunuu, e aofia ai le Iunivesite o Tongji ma le Iunivesite o Xi'an Jiaotong, ua amata ona suʻesuʻeina le faʻaogaina o tekinolosi lomitusi 3D i luga o le masina.

O lo'o ta'ua i le ripoti o le a avea Chang'e-8 ma tulaueleele lona tolu o le masina i le isi su'esu'ega o le masina a Saina pe a uma le Chang'e-6 ma Chang'e-7.


Taimi meli: Me-09-2023